Zupa jarzynowa spalająca tłuszcz. Lepiej zrób podwójną porcję.

Zupa jarzynowa na spalanie tłuszczu – sposób przygotowania

Mimo wszystkich postanowień koniec roku i związane z nim uroczystości nie mogą obejść się bez dużej ilości niezdrowego i wysokokalorycznego jedzenia. Początek roku można zatem połączyć z zabiegiem rozjaśniającym, w czym może pomóc odpowiednia dieta, na przykład ta zupa jarzynowa, która dosłownie spala tkankę tłuszczową.

Składniki

  • cebula – 1 szt
  • marchewka – 3 szt
  • czerwona papryka – 1 szt
  • żółta papryka – 1 szt
  • kalafior – 200 gr
  • seler naciowy – 5 łodyg
  • pomidor – 1 szt
  • czosnek – 2 ząbki
  • woda – 1 litr
  • olej roślinny – 30 ml
  • sól – do smaku
  • pietruszka – do dekoracji

Przygotowanie

Comments

Loading...