Szczegółowa instrukcja oraz przepis jak szybko schudnąć za pomocą diety barszczowej.

  • olej słonecznikowy,
  • 1 łodyga selera,
  • 1 cebula,
  • 1 papryka,
  • 1 marchewka,
  • 1 burak,
  • 1 cukinia,
  • około 3 pasty pomidorowe,
  • 14 szklanek przegotowanej wcześniej wody,
  • ulubiona zielenina do smaku,
  • sól do smaku.

Sposób przygotowania:

Najpierw należy umyć oraz obrać cebulę, buraki, marchewkę i seler. Wszystkie te warzywa trzeba pokroić w cieńsze plasterki, a potem zetrzeć na tarce o grubszych oczkach.

Olej rozgrzać na patelni, na której następnie trzeba podsmażyć starte wcześniej warzywa. Kiedy będą one już lekko podsmażone to można wlać pastę pomidorową.

Umyć kapustę oraz cukinię. Te warzywa posiekać, a następnie wrzucić do garnka. Dodać do nich czarny pieprz. Całość zagotować.

Kiedy już ugotują się one, dorzucić jeszcze ugotowane warzywa na patelnię. Dorzucić wcześniejsze przygotowane oraz posiekane warzywa oraz czarny pieprz i sól. Wszystkie składniki bardzo dokładnie wymieszać ze sobą.

Dietetyczne menu z dodatkiem barszczu

Comments

Loading...