Śniadanie – na czczo wypij szklankę wody z dodatkiem cytryny. Po 30 minutach zjedz śniadanie – około 100 g chudego twarogu z posiekanym koperkiem i połową papryki. Wypij także szklankę zielonej herbaty bez cukru.
Obiad – krem z marchwi (350 g) i gotowana pierś z kurczaka (100 g).
Kolacja – przygotuj sałatkę z połowy awokado, kukurydzą z puszki (około 100 g) i z dodatkiem ziół. Sałatkę wymieszaj razem z sokiem z cytryny i oliwą z oliwek. Do tego zjedz 2 kromki chleba pełnoziarnistego lub z otrębów owsianych.
Śniadanie – wypij na pusty żołądek szklankę wody z sokiem z cytryny, a po 30 minutach zjedz śniadanie. Przygotuj 200 g płatków owsianych.
Ugotuj je na wodzie z dodatkiem suszonych owoców (np. morele, śliwki i rodzynki). Nie dodawaj cukru. Wypij filiżankę zielonej herbaty bez cukru.
Obiad – ugotuj gulasz z jednej cukinii i przygotuj rybę morską na parze (200 g).
Kolacja – zjedz sałatkę z połówki awokado, ziołami i kukurydzą z puszki (około 100 g). Dodaj oliwę i sok z cytryny. Sałatkę zjedz z kromką chleba z otrębów owsianych.
Comments